Meer links

Dokoi.nl

Dokoi.nl is een website die is gespecialiseerd in alles wat met Koi karpers en het houden en verzorgen van deze vissoort te maken heeft. Deze website is ontstaan omdat we hebben gemerkt dat er behoefte is aan gespecialiseerde kennis over Koi karpers. Ons doel is dus om mensen te informeren over het houden van karpers, wat in het belang is van de Koi karper, maar ook van de koi houders.

Belang van goede informatie

Het houden van Koi is een steeds populairder wordende hobby verdient die, naar onze mening, meer aandacht en informatievoorziening verdient. Tijdens de jaren 80 werd deze hobby ook in Europa populair. Zowel voor beginnende koi houders alsmede voor ervaren koi houders is het van belang om goed geïnformeerd te zijn. Denk bijvoorbeeld aan adviezen omtrent de inrichting van de vijver, filtersystemen, pompen etc. Het is namelijk van belang dat de Koi in een gezonde en veilige omgeving leeft. Het internet staat vol met aanbiedingen van Koi karpers, en veel van deze mensen dachten goed geadviseerd te zijn. Helaas blijkt het tegendeel regelmatig waar te zijn.

Dit is nu juist wat wij van DoKoi proberen te voorkomen. Wij zijn van mening dat een klant van DoKoi recht heeft op eerlijke en vakkundige adviezen, zodat de Koi karpers goed verzorgd worden en de klanten met plezier hun hobby kunnen uitoefenen.

Benodigdheden voor het houden van Koi karpers

Het houden van Koi is dus niet iets wat u ongeïnformeerd kunt gaan doen. Bij DoKoi kunt u daarom terecht voor het lezen van alle belangrijke informatie rondom Koi karpers. Daarnaast kunt u via onze website op verschillende webshops terecht komen waar u uw benodigdheden voor het houden van Koi karpers kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan voeding of benodigdheden voor de koivijver zoals filters en pompen.  

Koi Herpes Koi ziektes Verzorging van huisdieren Voeding