Meer links

Shop voor alle benodigdheden voor het houden van Koi

Nu u weet wat er allemaal bij het houden van Koi komt kijken, weet u dus ook dat er verschillende benodigdheden nodig zijn om de Koi een goede en gezonde leefomgeving te bieden. Onder het kopje 'Koivijver' heeft u al kunnen lezen welke onderdelen er nodig zijn om een koivijver aan te leggen, denk bijvoorbeeld aan een verwarming, pomp en filters. Maar u heeft ook materiaal nodig om de waardes van het water op te meten, en materiaal om deze eventueel bij te stellen als het nodig is. Al deze materialen vindt u hier bij de onderstaande shops. De beste webshops zijn voor uw gemak verzameld op deze website!

Online winkels

Tegenwoordig hoeft u niet meer naar een speciaalzaak of dierenzaak te rijden wanneer u benodigdheden voor het houden van Koi zoekt, dit kan namelijk allemaal online. Zo kunt u online vijververlichting, schepnetten en voeding bestellen. Maar ook als u meer informaties over Koi in het algemeen of het houden van Koi zoekt, kunt u hier terecht. U kunt bijvoorbeeld boeken, dvd's of posters van Koi online kopen. Maar u vindt hier ook accessoires voor uw vijver, zoals netten en bijbehorende bevestigingshaken. Het precieze aanbod van artikelen verschilt per winkel, maar dit kunt u gemakkelijk uitzoeken wanneer u op een van de onderstaande webshops klikt.

Wilt u Koi gaan houden of heeft u materiaal nodig voor uw huidige Koi? Klik dan snel op een van de producten hieronder en bestel alles gemakkelijk en snel online!

 

Koi ziektes Verschillende soorten Koi Verzorging van huisdieren Anatomie Koi